Csokoládé torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Piskótához:
- 7
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 14 dkg cukor
- 15 dkg liszt
- 2 dkg kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2 dl víz
- 1 csokipuding
- 6 dkg kakaó
Elkészítése:
A piskótát szokásos módon elkészítjük:a tojásfehérjét habbá verjük, a sárgáját elkeverjük a cukorral majd amikor kész a hab, óvatosan hozzáadjuk a lisztet,kakaót és a sárgáját. Előmelegített sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
A krémhez a pudingból és a vízből sűrű krémet készítünk ezt hagyjuk kihűlni.
A margarint és a cukrot valamint a kakaót habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sűrű krémet. Jól összedolgozzuk és betöltjük a tortát.
Ez a pudingos krém azért kell, mert így nem lesz túl vajas.
A tortát étcsokival vonjuk be, vagy csak krémmel kenjük meg.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »