Csokitorta recept

Hozzávalók:
- 3 pohár liszt
- 2 pohár cukor
- 1 dl olaj
- 4 evőkanál kakaópor
- 1 vaníliás cukor
- 2 teás kanál szódabikarbóna
- csipet só
- 2,5 pohár víz
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, a víz mennyisége a liszt minőségétől függ. Piskóta sűrűségű tésztát kell kapni. Lisztezett tepsiben 35-40 percig sütjük. Nagyon jó akár lekvárral, vagy kerek formában sütve tortának. Vaníliakrémmel vagy ha nem teszek bele kakaót, akkor gyümölccsel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »