Citromos fenyőfás torta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg babapiskóta
- 1/2 l citromos joghurt
- 1/2 l habtejszín
- 2 db citrom
- 10 ek porcukor
- 1 cs vanilíás cukor
- 2 dl tej
- 3 db kivi
- 7 db szárított csipkebogyó
Elkészítése: Joghurtot elkeverjük a kétféle cukorral, belekeverjük a citrom reszelt héját és a levét. A habtejszínt kemény habbá verjük majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe. A tortaforma alját kirakjuk tejbe áztatott babapiskótával, rákenjük a krém felét majd ismét egy sor babapiskóta és befedjük a megmaradt krémmel. 2-3 óra hosszát hűtőbe tesszük.Majd kivesszük a formából és egy tálcára tesszük. A kivit megpucoljuk, cikkekre vágjuk. Csipkebogyó lesz a fa szára és kirakjuk kivi cikkekkel és a torta szélét is körbe.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »