Brownie torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg étcsoki
- 10 dkg tejcsoki
- 20 dkg vaj
- 10 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A cukrot 4 tojással keverjük össze robotgéppel, majd adjuk hozzá a lisztet, és keverjük az egészet csomómentesre. Egy lábosban a darabokra tört csokit, valamint a vajat olvasszuk meg. Amikor kész, még meleg (de nem forró) állapotában lassan öntsük a cukros-tojásos-lisztes keverékhez, és keverjük simára.
Amikor ez is meg van, akkor egy kb 20*20 cm-es tepsibe vagy kör alakú csatos formába egyenletesen oszlassuk el, és 175 fokos előmelegített sütőben kb 25 percig süssük.
Akkor van kész, ha megreped a teteje. Vigyázzunk, hogy ne süljön át teljesen, hanem maradjon krémes a belseje.
Tipp:
Az alaprecepthez én még szoktam adni egy evőkanál keserű kakaót is, hogy még inkább csokis legyen a végeredmény.
A brownie torta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 47 g
Zsír: 24 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »