Tejfölös gombás tészta recept

Hozzávalók:
- 1 cs penne tészta
- 1 nagy tejföl (375 g)
- 500 g gomba
- 10 dkg reszelt sajt
- hagyma
- olaj
- só
- bors
- pirospaprika
- petrezselyem
- kakukkfű
Elkészítése:
Kifőzzük a tésztát. A gombát meghámozzuk,majd felszeleteljük.
A kockára vágott hagymát olívaolajon üvegesre pároljuk. Ha ezzel megvolnánk, akkor következnek a gomba szeletek, amihez hozzáadjuk ízlés szerint a fűszereket. Ha a gomba puha, hozzáadom a tejfölt.
Felforr és kész is:) Tésztával tálalom, reszelt sajttal megszórom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »