Zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 ek medvehagymás pesto (saját készítésű)
- 24 cm-es pizzalap
- 10 dkg sonka
- 5 dkg mozzarella
- 0,5 fej lila hagyma
- 1 paradicsom
- 0,5 csípős hegyes zöldpaprika
- 2 ek szeletelt fekete olívabogyó
- 2 ek chilivel töltött zöld olívabogyó
- só
- őrölt fekete bors
- oregano
- olívaolaj
Elkészítése:
A pizzalapot bekenem a pestoval, tépkedek rá sonkát, rakok rá felvágott mozzarellát, paradicsomot, paprikát és hagymát, s szórok rá bőségesen olívabogyót. Fűszerezem, locsolok rá olívaolajat.
Beteszem a 220 fokra előmelegített sütőbe, és 15 percig sütöm. Tálaláskor teszek középre egy chilipaprikát.
A zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 17 g
Zsír: 18 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »