Zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 ek medvehagymás pesto (saját készítésű)
- 24 cm-es pizzalap
- 10 dkg sonka
- 5 dkg mozzarella
- 0,5 fej lila hagyma
- 1 paradicsom
- 0,5 csípős hegyes zöldpaprika
- 2 ek szeletelt fekete olívabogyó
- 2 ek chilivel töltött zöld olívabogyó
- só
- őrölt fekete bors
- oregano
- olívaolaj
Elkészítése:
A pizzalapot bekenem a pestoval, tépkedek rá sonkát, rakok rá felvágott mozzarellát, paradicsomot, paprikát és hagymát, s szórok rá bőségesen olívabogyót. Fűszerezem, locsolok rá olívaolajat.
Beteszem a 220 fokra előmelegített sütőbe, és 15 percig sütöm. Tálaláskor teszek középre egy chilipaprikát.
A zöld pestos pizza sonkával, mozzarellával kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 17 g
Zsír: 18 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »