Wokban pirított tésztás hús recept

Hozzávalók:
- fél csomag spagetti tészta
- fél kg sertés lapocka/ de csirkemellből is el lehet készíteni
- gulyáskrém
- pirosarany
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- olaj
- fél liter erőleves (leveskockából)
- bors
- olaj
Elkészítése: A húst felkockázom, pirosarannyal, gulyáskrémmel, pici sóval valamint borssal beízesítem, és kb. 1 órára a hűtőbe teszem. A tésztát a szokott módon sós vízben megfőzöm, majd leszűröm és félreteszem. Fél liter vizet forralok és beleteszek egy leveskockát. Ezt is félreteszem. A vöröshagymát apró kockára vágom és kevés olajon wokban megpirítom, ha már üveges akkor hozzákeverem a fokhagymát is. Ha a fokhagyma is picit pirult akkor hozzáteszem az előre bepácolt húst. Picit megpirítom, majd felöntöm annyi levessel, hogy ellepje. Közepes lángon sütöm és amikor elforrt a leve de még nem puhult meg a hús akkor addig adagolom és forralom a vizet róla amíg a hús meg nem puhul. Fontos, hogy addig süssük a húst, hogy csak egy pici szaft maradjon. Mikor ez megvan akkor hozzáteszem az előre megfőzött tésztát. Ezeket még együtt is pirítom egy kicsit. Én mikor készen van az étel egy pici frissen őrölt borsot szoktam hozzáadni úgy még pikánsabb és finomabb lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »