Tonhalas spaghetti recept

Hozzávalók:
- 500 g spagetti
- 2 tonhal konzerv
- 400 ml főzőtejszín
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- bazsalikom
- oregánó
- citromlé
- reszelt sajt (elhagyható)
Elkészítése:
A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A halkonzervekről az olajat egy lábasba öntjük, ebben megsütjük a zúzott fokhagymát, hozzáadjuk a tonhalat és fűszerezzük. Hozzáadjuk a főzőtejszínt és pár csepp citromlevet. Összeforraljuk és összekeverjük a leszűrt tésztával majd rögtön tálaljuk.
Tipp: Tálalás előtt megszórhatjuk reszelt sajttal is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »