Tonhalas spagetti recept
Hozzávalók:
- 40 dkg spagetti
- 20 dkg paradicsompüré
- 20 dkg tonhal
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek oregánó
- 0,5 ek pirospaprika
- 1 ek olívaolaj
Elkészítése:
Sós, lobogó vízben kifőzzük a tésztát. Szűrjük le.
A tonhalat kevés zsiradékon, egy serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt fokhagymával és a fűszerpaprikával. Hozzáadjuk a pürét, sózzuk és oregánóval ízesítjük.
A kész ragut keverjük össze a tésztával és reszelt sajttal megszórva tálaljuk még melegen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


