Tonhalas-kukoricás pizza recept

Hozzávalók:
- 40 dkg leveles tészta
- 2 tonhal konzerv
- 30 dkg kukorica konzerv
- 10 dkg reszelt sajt
- 20 dkg tejföl
- apróra reszelt lilahagyma
Elkészítése:
A kiengedett leveles tésztát kinyújtjuk téglalap alakúra. Kibélelünk egy tepsit sütőpapírral, majd óvatosan tegyük bele a tésztát, legyen neki pereme. Villával szurkáljuk meg, majd 200 C°-on süssük 15 percig.
Kenjük meg a sütőből kivett tésztát tejföllel. Szűrjük és csepegtessük le a tonhal-és kukorica konzervet. Osszuk szét a pizzán. Szórjuk meg reszelt sajttal. Toljuk vissza a sütőbe és 15 perc alatt süssük készre. Lilahagymával szórjuk meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »