Tésztasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag csőtészta
- kb. fél kg kukorica
- 25 dkg füstölt párizsi
- 25 dkg gépsonka
- 1 nagy doboz tejföl
- majonéz
- ketchup
Elkészítése:
A tésztát és a kukoricát megfőzöm külön-külön, majd lecsepegtetem. A 25-25 dkg gépsonkát és füstölt párizsit kockákra vágom, a nagy tejfölt elkeverem majonézzel és kechuppal.
Az összes összetevőt egy tálba öntöm, jól elkeverem, majd a hűtőbe teszem, hogy lehűljön.
Amint a tésztasaláta lehűlt, már fogyasztható is!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »