Tésztasaláta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag csőtészta
- kb. fél kg kukorica
- 25 dkg füstölt párizsi
- 25 dkg gépsonka
- 1 nagy doboz tejföl
- majonéz
- ketchup
Elkészítése:
A tésztát és a kukoricát megfőzöm külön-külön, majd lecsepegtetem. A 25-25 dkg gépsonkát és füstölt párizsit kockákra vágom, a nagy tejfölt elkeverem majonézzel és kechuppal.
Az összes összetevőt egy tálba öntöm, jól elkeverem, majd a hűtőbe teszem, hogy lehűljön.
Amint a tésztasaláta lehűlt, már fogyasztható is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »