Tepertőkrémes káposztás tészta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csuszatészta
- 1 közepes fej káposzta
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- bors ízlés szerint
- 10 dkg darált tepertő
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük. Olajon megdinszteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a sült káposztával összekeverjük.
Egy közepes tepsit vékonyan olajjal kikenünk, beleborítjuk a káposztás tésztát, és elsimítjuk.
A darált tepertőt a tetején elosztjuk, és 180 fokos sütőben készre sütjük.
A tepertőkrémes káposztás tészta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 8 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »