Tepertőkrémes káposztás tészta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csuszatészta
- 1 közepes fej káposzta
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- bors ízlés szerint
- 10 dkg darált tepertő
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük. Olajon megdinszteljük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a sült káposztával összekeverjük.
Egy közepes tepsit vékonyan olajjal kikenünk, beleborítjuk a káposztás tésztát, és elsimítjuk.
A darált tepertőt a tetején elosztjuk, és 180 fokos sütőben készre sütjük.
A tepertőkrémes káposztás tészta kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 8 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »