Tejszínes-csirkés penne recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 250 g penne tészta
- 60 dkg csirkemell
- 1 nagy pohár tejföl (335 g)
- 2 dl főzőtejszín
- 1-2 paradicsom
- fokhagyma
- sajt
- só, bors
- kevés olaj
Elkészítése:
A tésztát megfőzzük sós vízben.
A csirkemellet csíkokra vágjuk és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Pár szem fokhagymát reszelünk rá és felöntjük a tejszínnel.
A tésztát leszűrjük és összekeverjük a tejszínes fokhagymás csirkemellel. Kivajazott tűzálló tálba öntjük. A paradicsomot cikkekre vágjuk és beletűzdeljük a tésztába.
Tejföllel lekenjük és jó sok reszelt sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg rápirul a sajt.
Tipp:
Egyszerű, gyors, isteni!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »