Szicíliai húsgombóc recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
50 dkg darált csirkehús (vagy pulyka)
só
bors
oregánó
bazsalikom
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 liter paradicsomlé
olasz fűszerkeverék
kókuszolaj
teljes kiőrlésű lisztből készült tészta
Elkészítése:
A csirkehúst fűszerezzük és apró golyókat formálunk, forró kókuszolajban mindkét oldalát elősütjük. Lecsöpögtetjük.
A hagymát kevés maradék kókuszolajon üvegesre pároljuk, majd felöntjük a paradicsomlével. Fűszerezzük, belereszeljük a fokhagymát. Beletesszük a golyókat és együtt készre pároljuk, ha nem sűrűsödik be teljesen, akkor kevés keményítőt keverjünk hozzá.
Főzzünk ki hozzá tésztát és reszeljünk rá parmezánt.
Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.