Szalonnás-sajtos-hagymás lepény recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kg leveles tészta
- 15 dkg bacon
- 15 dkg sajt
- 3 fej hagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors
- 1 ek vaj
- liszt a tészta nyújtásához
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.A vajat felolvasztjuk és az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk rajta, majd a bacont is adjuk hozzá.Öntsük hozzá a tejszínt, majd hagyjuk kicsit hűlni.Közben a tésztát lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtsuk ki és tegyük a tepsibe úgy, hogy legyen pereme. A tejszínes bacont keverjük össze a felvert tojással, ízesítsük és öntsük rá a tésztára. A tetejére szórjuk rá az apró darabokra tördelt sajtot. 20 perc alatt süssük készre.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.