Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szalonnás-sajtos-hagymás lepény recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • fél kg leveles tészta
    • 15 dkg bacon
    • 15 dkg sajt
    • 3 fej hagyma
    • 2 dl főzőtejszín
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • só, bors
    • 1 ek vaj
    • liszt a tészta nyújtásához

    Elkészítése:

    A sütőt melegítsük elő 180 fokra.A vajat felolvasztjuk és az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk rajta, majd a bacont is adjuk hozzá.Öntsük hozzá a tejszínt, majd hagyjuk kicsit hűlni.Közben a tésztát lisztezett deszkán téglalap alakúra nyújtsuk ki és tegyük a tepsibe úgy, hogy legyen pereme. A tejszínes bacont keverjük össze a felvert tojással, ízesítsük és öntsük rá a tésztára. A tetejére szórjuk rá az apró darabokra tördelt sajtot. 20 perc alatt süssük készre.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá