Sült makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg makaróni
- 3 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kanál tejföl
- 20 dkg túró
- 3 kiskanál só
- 1 kiskanál cukor
- margarin a tepsi kenéséhez
Elkészítése:
A tejet fölforraljuk és beleöntjük a makarónit, majd 20 percig hagyjuk benne puhulni (nem kell főzni). Egy edényben összekeverjük a tojást, a tejfölt, a túrót, a sót és a cukrot. Összekeverjük a tejes makarónival és egy kikent tepsibe öntjük. 200 fokon 20 perc alatt pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »