Sült makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg makaróni
- 3 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kanál tejföl
- 20 dkg túró
- 3 kiskanál só
- 1 kiskanál cukor
- margarin a tepsi kenéséhez
Elkészítése:
A tejet fölforraljuk és beleöntjük a makarónit, majd 20 percig hagyjuk benne puhulni (nem kell főzni). Egy edényben összekeverjük a tojást, a tejfölt, a túrót, a sót és a cukrot. Összekeverjük a tejes makarónival és egy kikent tepsibe öntjük. 200 fokon 20 perc alatt pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »