Sült makaróni recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 0,5 kg makaróni
- 3 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 kanál tejföl
- 20 dkg túró
- 3 kiskanál só
- 1 kiskanál cukor
- margarin a tepsi kenéséhez
Elkészítése:
A tejet fölforraljuk és beleöntjük a makarónit, majd 20 percig hagyjuk benne puhulni (nem kell főzni). Egy edényben összekeverjük a tojást, a tejfölt, a túrót, a sót és a cukrot. Összekeverjük a tejes makarónival és egy kikent tepsibe öntjük. 200 fokon 20 perc alatt pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

