Spenótos lasagne recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 csomag lasange lap
- 1 csomag mirelit spenót
- 1 doboz főzőtejszín
- 30-50 dkg sajt
- 10 dkg margarin
- 2 dl. tej
- 2 kanál liszt
- só
- pici margarin a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A spenótot felengedjük, majd a főzőtejszínnel felforraljuk és megsózzuk. 10 dkg margarinon két kanál lisztet megpirítunk, megsózzuk és felengedjük 2 dl tejjel. Folyamatos kevergetés mellet összeforraljuk és besamel mártást főzünk belőle. Kivajazunk egy tepsit vagy egy jénait. Majd az edénybe rétegezzük a hozzávalókat. Először a tésztát, majd a spenótot, erre a besamelt és a reszelt sajtot. Ezt folytatjuk amíg el nem érjük az edény tetejét. A tetején a besamel és a sajt legyen. Körülbelül 40 perc alatt aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.