Spagetti újhagymával recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti tészta
- 1 nagy dobozos húskonzerv
- 1 kis dobozos sűrített paradicsom
- 6 darab újhagyma zöld szárral
- piros paprika
- só
- ételízesítő
- 10 dkg trappista sajt
- 1 kis fej hagyma
- olaj
Elkészítése:
A Spagetti tésztát sós vízben kifőzzük. Olajban a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadunk egy fél evőkanál piros paprikát majd vízzel felöntjük. Beletesszük a húskonzervből az apró kockára vágott húsokat, a sűrített paradicsomot és a vékony karikákra vágott újhagymát a zöld szárral. Ízesítjük ételízesítővel, sóval, majd 10 perc főzés után összekeverjük a megfőtt tésztával. Tálaláskor trappista sajtot reszeljünk rá.
Tipp:
A sűrített paradicsom helyett ketchup is használható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

