Spagetti újhagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti tészta
- 1 nagy dobozos húskonzerv
- 1 kis dobozos sűrített paradicsom
- 6 darab újhagyma zöld szárral
- piros paprika
- só
- ételízesítő
- 10 dkg trappista sajt
- 1 kis fej hagyma
- olaj
Elkészítése:
A Spagetti tésztát sós vízben kifőzzük. Olajban a kis kockákra vágott hagymát megpirítjuk, hozzáadunk egy fél evőkanál piros paprikát majd vízzel felöntjük. Beletesszük a húskonzervből az apró kockára vágott húsokat, a sűrített paradicsomot és a vékony karikákra vágott újhagymát a zöld szárral. Ízesítjük ételízesítővel, sóval, majd 10 perc főzés után összekeverjük a megfőtt tésztával. Tálaláskor trappista sajtot reszeljünk rá.
Tipp:
A sűrített paradicsom helyett ketchup is használható.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »