Spagetti alla carbonara recept

Hozzávalók:
- 40 dkg spagetti
- 20 dkg füstölt szalonna
- 3 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 25 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A sós vízben kifőtt tésztára öntjük a tojással elkevert tejfölt, és a tetejére apróra vágott, ropogósra sütött füstölt szalonnát hintünk. Nagyon jó ízt ad a tejfölnek, ha a füstölt szalonna kisült zsírjából egy keveset belekeverünk. A tetejét bőven hintsük meg reszelt sajttal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »