Csirkemájas makaróni recept

Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemáj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kis fej sonkahagyma
- 1 ek pesto
- olíva olaj
- makaróni tészta
- kevés olíva olaj
- só
Elkészítése:
A csirkemájat megmosom, megszárítom és kisebb darabokra vágom. Eközben a tésztát kifőzöm. Kevés olíva olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát majd hozzáadom a májat is. Együtt párolom. A májnak nem kell sok idő, de azért figyeljünk oda, hogy tényleg átsüljön. Ha megvan keverjük hozzá a pestot is. Sózni csak itt szoktam. A kifőtt tésztát még melegében a májhoz adom jól átkeverem és kicsit pirítom. A végén már csak az apróra vágott petrezselyem kell.
Jó étvágyat…
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »