Csirkemájas makaróni recept

Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemáj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kis fej sonkahagyma
- 1 ek pesto
- olíva olaj
- makaróni tészta
- kevés olíva olaj
- só
Elkészítése:
A csirkemájat megmosom, megszárítom és kisebb darabokra vágom. Eközben a tésztát kifőzöm. Kevés olíva olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát majd hozzáadom a májat is. Együtt párolom. A májnak nem kell sok idő, de azért figyeljünk oda, hogy tényleg átsüljön. Ha megvan keverjük hozzá a pestot is. Sózni csak itt szoktam. A kifőtt tésztát még melegében a májhoz adom jól átkeverem és kicsit pirítom. A végén már csak az apróra vágott petrezselyem kell.
Jó étvágyat…
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »