Serpenyős pizza recept

Hozzávalók:
- 4 evőkanál tejföl
- 4 evőkanál majonéz
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- 9 púpozott evőkanál finomliszt
- feltét ízlés szerint
Elkészítése:
Összekevertem a hozzávalókat, és egy 28 cm átmérőjű, bevonatos serpenyőben elegyengettem
Én itt saját készítésű paradicsomszósszal kentem meg, és maradék sonkával, felvágottal raktam ki.
Az erkélyünkről szedett bazsalikommal szórtam meg, és sajtot reszeltem rá. Fedő alatt, a tűzhelyen ( nem a sütőben ) 10 perc alatt megsütöttem.
Tipp:
Hamarabb kész van, mint ahogy a megrendelt pizza kiér.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »