Sajtos sült brokkoli recept
Hozzávalók:
- 500 g brokkoli
- majonéz
- 100 g száraz tészta (orsó)
- 100 g szeletelt sonka
- 1 csomag sajtos alap (43 g)
- 180 ml főzőtejszín
- só
- őrölt bors
- 100 g mozzarella
- bazsalikom
Elkészítése:
A brokkolit sós vízben 3 percen át forraljuk, majd lecsepegtetjük. A tésztát kifőzzük, és szintén lecsepegtetjük.
A sütőtál alját bekenjük majonézzel, rátesszük a tésztát, majd a csíkokra felvágott sonkát is. Betakarjuk brokkolival.
A sajtos alapot összekeverjük a tejszínnel, és ráöntjük a brokkolira. A mozzarellát felszeleteljük, és a brokkolira rakjuk.
Megszórjuk bazsalikommal, sóval és őrölt fekete borssal. Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

