Rakott túrós csusza recept
Hozzávalók:
- 1 csomag nagy fodros kocka vagy csusza tészta(esetleg lebbencs)
- szalonnakockák
- 25 dkg túró
- 2,5 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát kifőzzük, közben a kockákra vágott szalonnákat olajon megpirítjuk, a kisült zsírján a tésztát is átpirítjuk. Egy olajozott jénaiba, vagy tepsibe rétegezzük, egy sor tészta, rá a szalonnakockák és rámorzsolom a túrót, tejföllel meglocsoljuk, ameddig tart,addig rétegezzük. A legfelső sor tészta legyen, tejföllel locsoljuk meg, lefedjük alufóliával. 10 percig sütjük lefedve, majd fólia nélkül addig sütjük amíg nem lesz szép piros. Salátával nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


