Rakott makaróni recept

Hozzávalók:
- 30 dkg makaróni
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 kis pohár tejföl
- egy kis vaj a jénai kikenéséhez
- pici só
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A makarónit sós vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk. Egy nagyobb jénait vagy tepsit kikenünk vajjal, először a tészta egy harmadát rakjuk rá, erre kerül a szeletelt főtt tojások fele,megtejfölözünk, majd újabb tészta réteg, amire karikára vágott füstölt kolbászok és a tojások másik fele kerül, majd az egészet befedjük tésztával amint szintén megtejfölözünk. A tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »