Rakott makaróni recept

Hozzávalók:
- 30 dkg makaróni
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 kis pohár tejföl
- egy kis vaj a jénai kikenéséhez
- pici só
- ízlés szerint reszelt sajt
Elkészítése:
A makarónit sós vízben megfőzzük, majd lecsurgatjuk. Egy nagyobb jénait vagy tepsit kikenünk vajjal, először a tészta egy harmadát rakjuk rá, erre kerül a szeletelt főtt tojások fele,megtejfölözünk, majd újabb tészta réteg, amire karikára vágott füstölt kolbászok és a tojások másik fele kerül, majd az egészet befedjük tésztával amint szintén megtejfölözünk. A tetejére reszelt sajtot szórunk. A sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »