Póréhagymás tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 3 póréhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 doboz tejföl
- 30 dkg hús ( mindegy milyen)
- só, bors
- 1/2 kg tészta
Elkészítése: A vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst kis kockákban. (mi főtt húst használtunk, ezért később tettük bele). Amikor a hús kellően megpirult, hozzáadjuk a póréhagymát is. A végét ráöntünk egy nagy doboz tejfölt és összeforraljuk. Először egy picit bizarrnak indult, de nagyon finom lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

