Póréhagymás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 póréhagyma
- 1 fej vöröshagyma
- 1 doboz tejföl
- 30 dkg hús ( mindegy milyen)
- só, bors
- 1/2 kg tészta
Elkészítése: A vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd rátesszük a húst kis kockákban. (mi főtt húst használtunk, ezért később tettük bele). Amikor a hús kellően megpirult, hozzáadjuk a póréhagymát is. A végét ráöntünk egy nagy doboz tejfölt és összeforraljuk. Először egy picit bizarrnak indult, de nagyon finom lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »