Pizzacsigák egyszerűen recept

Hozzávalók:
- 500 g leveles tészta
- 1 újhagyma
- 250 g csiperke gomba
- 1 csésze kukorica
- 50 g gépsonka
- paradicsomszósz
- 100 g reszelt sajt
- só
- őrölt feketebors
- kakukkfű
- pizzafűszer
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- szezámmag
Elkészítése:
A gombát felszeleteljük, hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, a kukoricát, a kockára vágott sonkát.
Megízesítjük pizzafűszerrel, sóval,őrölt fekete borssal, kakukkfűvel és zsírjára sütjük. A paradicsomszósszal lekenjük a kisodort tésztát, megszórjuk reszelt sajttal és egyenletesen elosztjuk a tölteléket.
Feltekerjük, és trapéz alakúra vágjuk fel. Zsírpapírral bélelt tepsibe rakjuk, megkenjük minden oldaláról felvert tojással, és bőven megszórjuk szezámmaggal. 180 fokon 20 perc alatt elkészül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »