Pizza recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 2 dkg élesztő
- 1-2 evőkanál olaj
- 1,5 dl langyos víz /élesztő kelesztéssel együtt
Elkészítése:
Az élesztőre langyos vizet öntünk, 1 evőkanál liszttel és pici cukorral felfuttatjuk.
Hozzákeverjük a liszthez a maradék langyos vizet, az 1 evőkanál olajat a sót, és simára összegyúrjuk.
Célszerű letakarás előtt még egy pici olajjal/kb. 1 evőkanál/ megkenni a tetejét mielőtt letakarjuk keleszteni, kb. 30 perc alatt, a duplájára kelesztjük/ általában 2 pizza lap jön ki belőle/.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »