Párizsis rakott tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg párizsi
- 0,5 kg tészta
- 1 nagy dobozos tejföl
- só, bors, kakukkfű
- egy pici szalonna (hogy ne kelljen olajat használni)
Elkészítése:
Serpenyőben kisütjük a szalonna zsírját, majd rátesszük a párizsit és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, közben a tésztát is kifőzzük. Leszűrjük a tésztát, majd összekeverjük a párizsival. Tepsibe öntjük, majd a tetejére kakukkfűvel összekevert tejfölt teszünk. Körülbelül fél óráig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »