Párizsis rakott tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg párizsi
- 0,5 kg tészta
- 1 nagy dobozos tejföl
- só, bors, kakukkfű
- egy pici szalonna (hogy ne kelljen olajat használni)
Elkészítése:
Serpenyőben kisütjük a szalonna zsírját, majd rátesszük a párizsit és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, közben a tésztát is kifőzzük. Leszűrjük a tésztát, majd összekeverjük a párizsival. Tepsibe öntjük, majd a tetejére kakukkfűvel összekevert tejfölt teszünk. Körülbelül fél óráig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »