Párizsis rakott tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg párizsi
- 0,5 kg tészta
- 1 nagy dobozos tejföl
- só, bors, kakukkfű
- egy pici szalonna (hogy ne kelljen olajat használni)
Elkészítése:
Serpenyőben kisütjük a szalonna zsírját, majd rátesszük a párizsit és megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, közben a tésztát is kifőzzük. Leszűrjük a tésztát, majd összekeverjük a párizsival. Tepsibe öntjük, majd a tetejére kakukkfűvel összekevert tejfölt teszünk. Körülbelül fél óráig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »