Párizsi makaróni recept

Hozzávalók:
- 30 dkg párizsi
- 2 dl sűrített paradicsom
- 2 dl főzőtejszín
- 20 dkg makaróni tészta
- 10 dkg reszelt sajt
- só
A párizsit kevés olajban megsütjük, majd ráöntjük a sűrített paradicsomot. Sózzuk borsozzuk, majd óvatosan ráöntjük a tejszínt. Lassú lángon összeforraljuk, közben kifőzzük a tésztát. A paradicsomos raguval meglocsoljuk a tésztát, a tetejére sajtos, rozmaringot és bazsalikomot szórhatunk.
Megjegyzés: Az elkészítési ideje nagyon rövid, ezért ideális ha csak tényleg pár percünk van készíteni valamit.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »