Minipizzák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag expressz élesztő
- 3 dl langyos tej
- 1 teáskanál cukor
- 1 teáskanál só
“Feltét”
- 1/2 dl olaj
- 1 tubus pizzakrém
- 3 dkg sajt
- 4 db virsli
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, majd téglalap alakúra kinyújtjuk . Megkenjük pizzakrémmel, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a virsliket és feltekerjük. Éles késsel ujjnyi vastag szeleteket vágunk belőle, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejüket, majd előmelegített sütőben, alacsony hőfokon megsütjük.
Házi pizzakrém recept:
- 1 doboz sűrített paradicsom
- 1 mokkáskanál oregáno
- kakukkfű
- bazsalikom
- só
- cukor
- 2 gerezd fokhagyma
A hozzávalókat összekeverjük és mártás sűrűségűre főzzük!
Tipp:
Lehet virsli nélkül is készíteni, vele viszont kiadósabb!
Garantáltan nem éri meg a másnapot!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

