Milánói makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg makaróni tészta
- 300 g sűrített paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 30-40 dkg sonka
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
- paradicsomlé
- olaj
- sajt
Elkészítése:
Feltesszük a vizet a tésztának. A hagymát apróra vágjuk sózzuk, és fedő alatt megdinszteljük. Közbe cikkekre vágjuk a gombát és a sonkát. Mikor a hagyma kész, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és puhára pároljuk fedő alatt.
Ezután a paradicsompürét és a sonkát hozzáadjuk a gombához és pirítjuk egy darabig. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket.
Ilyenkor egy picit sűrű még a massza, ekkor lehet hozzáadni egy kis paradicsomlét.
Ezzel még főzzük egy kicsit, majd a tésztát öblítés nélkül belekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »