Milánói makaróni recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg makaróni tészta
- 300 g sűrített paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 30-40 dkg sonka
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
- paradicsomlé
- olaj
- sajt
Elkészítése:
Feltesszük a vizet a tésztának. A hagymát apróra vágjuk sózzuk, és fedő alatt megdinszteljük. Közbe cikkekre vágjuk a gombát és a sonkát. Mikor a hagyma kész, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és puhára pároljuk fedő alatt.
Ezután a paradicsompürét és a sonkát hozzáadjuk a gombához és pirítjuk egy darabig. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket.
Ilyenkor egy picit sűrű még a massza, ekkor lehet hozzáadni egy kis paradicsomlét.
Ezzel még főzzük egy kicsit, majd a tésztát öblítés nélkül belekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.