Milánói makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg makaróni tészta
- 300 g sűrített paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 30-40 dkg sonka
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
- paradicsomlé
- olaj
- sajt
Elkészítése:
Feltesszük a vizet a tésztának. A hagymát apróra vágjuk sózzuk, és fedő alatt megdinszteljük. Közbe cikkekre vágjuk a gombát és a sonkát. Mikor a hagyma kész, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és puhára pároljuk fedő alatt.
Ezután a paradicsompürét és a sonkát hozzáadjuk a gombához és pirítjuk egy darabig. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket.
Ilyenkor egy picit sűrű még a massza, ekkor lehet hozzáadni egy kis paradicsomlét.
Ezzel még főzzük egy kicsit, majd a tésztát öblítés nélkül belekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »