Spanyol burgonyalepény recept

Hozzávalók:
- 25 dkg burgonya
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
Elkészítés:
Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét felét ropogósra pirítjuk, de a belseje lágy maradjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »