Spanyol burgonyalepény recept

Hozzávalók:
- 25 dkg burgonya
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
Elkészítés:
Apróra vágjuk a vöröshagymát, és a vaj felében megfonnyasztjuk. A megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát beletesszük, megsózzuk, és egy kevés vízzel puhára pároljuk, de ne főjön szét. A tűzről levéve, langyosra hűtjük, és a nyers tojásokkal összekeverjük. A maradék vajjal egy nagy vagy két kisebb lepényt sütünk belőle, amely elég vastag, és félidőben megfordítva, mindkét felét ropogósra pirítjuk, de a belseje lágy maradjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »