Krumplis lángos recept

Hozzávalók:
- 5 közepes nagyságú nyers burgonya
- 3-4 evőkanál liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
- a sütéséhez olaj
Elkészítés:
A nyers, meghámozott krumplikat megreszeljük, és a tojással, a liszttel, meg a fűszerekkel összedolgozzuk. Kevés olajat megforrósítunk, kanalanként rakjuk bele a masszát, és a kanállal szétterítjük a zsiradékban, hogy vékony, ropogós lángosokat kapjunk. Minden főzelékre jó, gyors és olcsó.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »