Fettucini recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 25 dkg sajt
- 30 dkg lapos metélt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A gombát vajban, sóval, borssal fűszerezve addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte. Közben a lapos metéltet sós vízben kifőzzük, és leszűrjük. Tálalás előtt a tejfölbe keverjük a tojássárgáját, a gombához adjuk, az egészet átforrósítjuk, de nem forraljuk fel. A kifőtt tésztával összekeverjük, és a tetejére reszeljük a sajtot.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »