Fettucini recept

Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vaj
- 1 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárga
- 25 dkg sajt
- 30 dkg lapos metélt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A gombát vajban, sóval, borssal fűszerezve addig pároljuk, amíg a saját levét el nem főtte. Közben a lapos metéltet sós vízben kifőzzük, és leszűrjük. Tálalás előtt a tejfölbe keverjük a tojássárgáját, a gombához adjuk, az egészet átforrósítjuk, de nem forraljuk fel. A kifőtt tésztával összekeverjük, és a tetejére reszeljük a sajtot.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »