Babos tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 csomag metélt tészta vagy spagetti
- maradék babfőzelék
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A tésztát kb. 5 centis darabokra tördeljük. Egy jénai edényt kiolajozunk, és beleteszünk egy sor tésztát. Teszünk rá egy sor babfőzeléket, majd tésztát és ismét babot, amíg el nem fogy. A teteje tészta legyen. A rétegek között a főzelékre lehet sajtot reszelni. A legfelső sorra tejfölt kenünk, és reszelünk rá sajtot. Közepes lángon sütőben addig sütjük, míg a sajt széle el nem kezd pirulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

