Babos tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag metélt tészta vagy spagetti
- maradék babfőzelék
- olaj
- tejföl
- sajt
Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A tésztát kb. 5 centis darabokra tördeljük. Egy jénai edényt kiolajozunk, és beleteszünk egy sor tésztát. Teszünk rá egy sor babfőzeléket, majd tésztát és ismét babot, amíg el nem fogy. A teteje tészta legyen. A rétegek között a főzelékre lehet sajtot reszelni. A legfelső sorra tejfölt kenünk, és reszelünk rá sajtot. Közepes lángon sütőben addig sütjük, míg a sajt széle el nem kezd pirulni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »