Kucsmagombás-sóskás spagetti recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 3-4 ek olaj
- 5 dkg cukor
- 1 nagy marék sóska (kb. 20-30 dkg)
- 1/2 hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 6-8 friss bazsalikom levél
- 1 Knorr Rafinéria kapros-zöld fűszeres halszeletek
- 1 ek kucsmagomba-por
- 2 dl főzőtejszín
- 1/2 cs spagetti
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Hozzákeverjük a cukrot, majd pár perc elteltével a sóskát is.
Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az apróra vágott bazsalikomot és a rafinériát. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a kucsmagomba-port, és jól összeforraljuk. A kifőtt tésztával összekeverjük és tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.