Kucsmagombás-sóskás spagetti recept
Hozzávalók:
- 3-4 ek olaj
- 5 dkg cukor
- 1 nagy marék sóska (kb. 20-30 dkg)
- 1/2 hagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- 6-8 friss bazsalikom levél
- 1 Knorr Rafinéria kapros-zöld fűszeres halszeletek
- 1 ek kucsmagomba-por
- 2 dl főzőtejszín
- 1/2 cs spagetti
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Hozzákeverjük a cukrot, majd pár perc elteltével a sóskát is.
Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az apróra vágott bazsalikomot és a rafinériát. Felöntjük a tejszínnel, beletesszük a kucsmagomba-port, és jól összeforraljuk. A kifőtt tésztával összekeverjük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

