Kínai zöldséges csirke wokban recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 25 dkg ázsiai tészta
- 10 dkg shiitake gomba
- 70 dkg kínai zöldségkeverék
- 4 evőkanál mogyoróolaj
- bors
- 1 kávéskanál só
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A tésztát sós, lobogó vízben 10 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük róla a vizet.
A wokot felforrósítjuk, és az olajat beleöntjük. A húst ráöntjük, és állandó keverés mellett megpirítjuk.
Amint elkészült átszedjük egy tálba, majd a zöldségkeveréket is a wokba öntjük. Jól megborsozzuk, kicsit sózzuk, és ha közepesen puha, ráöntjük a tésztát és a húst lazán hozzákeverjük.
A shiitake gombát olajon megpirítjuk, borsozzuk, és a tészta tetejére halmozzuk, amit előtte zöld fűszerekkel ízesítettünk. Azon mód melegében tálaljuk.
Tipp:
A tésztás húsok kedvelője vagyok és persze az unokáim is nagyon szeretik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »