Kínai zöldséges csirke wokban recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 30 dkg csirkemellfilé
- 25 dkg ázsiai tészta
- 10 dkg shiitake gomba
- 70 dkg kínai zöldségkeverék
- 4 evőkanál mogyoróolaj
- bors
- 1 kávéskanál só
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A tésztát sós, lobogó vízben 10 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük róla a vizet.
A wokot felforrósítjuk, és az olajat beleöntjük. A húst ráöntjük, és állandó keverés mellett megpirítjuk.
Amint elkészült átszedjük egy tálba, majd a zöldségkeveréket is a wokba öntjük. Jól megborsozzuk, kicsit sózzuk, és ha közepesen puha, ráöntjük a tésztát és a húst lazán hozzákeverjük.
A shiitake gombát olajon megpirítjuk, borsozzuk, és a tészta tetejére halmozzuk, amit előtte zöld fűszerekkel ízesítettünk. Azon mód melegében tálaljuk.
Tipp:
A tésztás húsok kedvelője vagyok és persze az unokáim is nagyon szeretik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

