Házi lasagne recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl paradicsomlé
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
- sajt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl víz
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A tojásból, vízből és lisztből tésztát gyúrunk, és 6 db vékony lapot nyújtunk.
A hagymákat és a húst megdinszteljük, majd a paradicsomlével felöntjük és fűszerezzük. Addig forraljuk, míg szósz állagot nem kapunk.
A lapokat egy kiolajozott tálba/tepsibe rétegezzük a hússal. Végül megszórjuk reszelt sajttal.
Mehet a sütőbe kb 25 percre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »