Házi lasagne recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl paradicsomlé
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
- sajt
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 dl víz
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
Elkészítése:
A tojásból, vízből és lisztből tésztát gyúrunk, és 6 db vékony lapot nyújtunk.

A hagymákat és a húst megdinszteljük, majd a paradicsomlével felöntjük és fűszerezzük. Addig forraljuk, míg szósz állagot nem kapunk.
A lapokat egy kiolajozott tálba/tepsibe rétegezzük a hússal. Végül megszórjuk reszelt sajttal.
Mehet a sütőbe kb 25 percre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

