Gombás tészta ragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
fél kg fodros nagykocka tészta
50 dkg gomba
1 fej hagyma
2 gerezd foghagyma
só
bors
olaj
petrezselyemzöld (el is hagyható)
Elkészítése:
A gombát megmossuk, felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a gombát is.
Ízlés szerint fűszerezzük. Közben a tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és összeforgatjuk a gombás raguval és petrezselyemzölddel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.