Gombás tészta ragu recept

Hozzávalók:
fél kg fodros nagykocka tészta
50 dkg gomba
1 fej hagyma
2 gerezd foghagyma
só
bors
olaj
petrezselyemzöld (el is hagyható)
Elkészítése:
A gombát megmossuk, felszeleteljük, a hagymát apróra vágjuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát és a gombát is.
Ízlés szerint fűszerezzük. Közben a tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és összeforgatjuk a gombás raguval és petrezselyemzölddel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »