Gombás-tejfölös spagetti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag spagetti
- 10-15 dkg gomba (ha szereted a gombát mehet bele 0,5 kg is)
- 10-15 dkg szalonna
- 3-4 szál újhagyma
- 2 dl tejföl
- só,bors,citromlé
Elkészítése:
A spagettit megfőzzük.A szalonnát vékony csíkokra vágjuk,kevés olajon lepirítjuk,rátesszük a felcsíkozott gombát,és együtt is sütjük egy kicsit.Amikor a gomba leve is elsült hozzátesszük a felkarikázott újhagymát,majd felengedjük tejföllel,sózzuk,borsozzuk,és egy csöpp citromlével ízesítjük.
Majd a kifőtt spagettire tesszük.Jó Étvágyat Kívánok!
Tipp:
A gombás ételekbe mi mindig teszünk egy pici kakukkfüvet!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »