Gombás ravioli paradicsomos szószban recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés olaj
- só
A töltelékhez:
- 1 üveg gomba
- 1 nagy fej hagyma
- só
- bors
- olaj
Paradicsom szósz:
- 1 üveg sűrített paradicsom
- só
- bors
- oregano
- majoránna
- Maggi ízvarázs
- fokhagyma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kis pohár segítségével kiszaggatjuk. A hagymát nagyon kicsi kockákra vágjuk és feltesszük olajon pirítani, rátesszük a gombát, megfűszerezzük és párolunk.
Amikor elkészült, kis halmokat rakunk a tésztára és a széleket alaposan lenyomkodjuk. Megfőzzük lobogó vízben, leszűrjük. Megcsináljuk a paradicsom szószt. Feltesszük a paradicsom sűrítményt a fűszerekkel és felforralom. Tálalásnál megszórom sajttal a tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »