Gombás ravioli paradicsomos szószban recept
Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - kevés olaj
- só
A töltelékhez:
- 1 üveg gomba
- 1 nagy fej hagyma
- só
- bors
- olaj
Paradicsom szósz:
- 1 üveg sűrített paradicsom
- só
- bors
- oregano
- majoránna
- Maggi ízvarázs
- fokhagyma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kis pohár segítségével kiszaggatjuk. A hagymát nagyon kicsi kockákra vágjuk és feltesszük olajon pirítani, rátesszük a gombát, megfűszerezzük és párolunk.
Amikor elkészült, kis halmokat rakunk a tésztára és a széleket alaposan lenyomkodjuk. Megfőzzük lobogó vízben, leszűrjük. Megcsináljuk a paradicsom szószt. Feltesszük a paradicsom sűrítményt a fűszerekkel és felforralom. Tálalásnál megszórom sajttal a tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

