Gombás ravioli paradicsomos szószban recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- kevés olaj
- só
A töltelékhez:
- 1 üveg gomba
- 1 nagy fej hagyma
- só
- bors
- olaj
Paradicsom szósz:
- 1 üveg sűrített paradicsom
- só
- bors
- oregano
- majoránna
- Maggi ízvarázs
- fokhagyma
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a tésztát vékonyra kinyújtjuk, és kis pohár segítségével kiszaggatjuk. A hagymát nagyon kicsi kockákra vágjuk és feltesszük olajon pirítani, rátesszük a gombát, megfűszerezzük és párolunk.
Amikor elkészült, kis halmokat rakunk a tésztára és a széleket alaposan lenyomkodjuk. Megfőzzük lobogó vízben, leszűrjük. Megcsináljuk a paradicsom szószt. Feltesszük a paradicsom sűrítményt a fűszerekkel és felforralom. Tálalásnál megszórom sajttal a tetejét.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.