Gombás párizsis rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 25 dkg párizsi
- 1 fej vörös hagyma
- 1 kk piros paprika
- 4 ek olaj
- 1 cs fodros kocka
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
1 fej apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztok, rá a piros paprikát majd a gombát fedő nélkül, hogy a nedvesség elpárologjon, mikor ez megtörtént rá a felkockázott párizsi éppen csak össze rottyan, közben kifőtt a fodros kocka tészta egy jénai tálba leterítem a felét, rá a gombás párizsit, majd a maradék tészta tejföl, sajt, irány a sütő szép pirosra összesül és kész.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »