Gombás párizsis rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg gomba
- 25 dkg párizsi
- 1 fej vörös hagyma
- 1 kk piros paprika
- 4 ek olaj
- 1 cs fodros kocka
- 2 dl tejföl
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
1 fej apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztok, rá a piros paprikát majd a gombát fedő nélkül, hogy a nedvesség elpárologjon, mikor ez megtörtént rá a felkockázott párizsi éppen csak össze rottyan, közben kifőtt a fodros kocka tészta egy jénai tálba leterítem a felét, rá a gombás párizsit, majd a maradék tészta tejföl, sajt, irány a sütő szép pirosra összesül és kész.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »