Gnocchi paradicsommártásban recept

Hozzávalók:
- 300 g gnocchi
- forró víz
- 300 ml paradicsomszósz (paradicsompüré)
- 3 tk olívaolaj
- 6 gerezd fokhagyma
- 2 tk bazsalikom
- só
- bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
Forrásban lévő vízbe egy csipet sóval feltesszük a gnocchit. Pár percet főzzük, majd leszűrjük. Egy serpenyőbe tesszük az olívaolajat, paradicsomszószt, összetört fokhagymát, megízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal.
Felforraljuk majd hozzátesszük a megfőtt gnocchit és alaposan összeforgatva összeforraljuk.Tálaláskor sajtot szórunk rá.
Tipp:
Gyors vacsora vagy ebéd
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »