Galuska recept
Hozzávalók:
- 20 dkg liszt,
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, - 2 evőkanál olaj,
- só
Elkészítés:
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd ráütjük a tojásokat. Megsózzuk, majd összedolgozzuk. Kevés víz hozzáadásával galuskatésztává dolgozzuk. Fél órát pihentetjük, majd galuskaszaggatóval lobogó sós vízbe szaggatjuk. Ha feljött a tetejére utána még 1-2 percig főzzük, majd szűrőkanállal kiemeljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

