Tejszínhabos diós metélt recept

Hozzávalók:
- 20 dkg. rövid metélt
- 3 dkg vaj
- 2 dl. habtejszín
- 10 dkg. darált dió
- 3 dkg vaj
- 1 ek. porcukor
Elkészítése: A tésztát kifőzzük sós vízben. A tejszínt a porcukorral ízesítve kemény habbá verjük. A leszűrt tésztát olvasztott vajjal elkeverjük, közé keverjük a tejszínt, és megszórjuk dióval. Csak frissen tálalható.
Megjegyzés: Igazán könnyen elkészíthető nassolni való, ha a család gyorsan szeretne édességet enni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »