Daramorzsa meggymártással recept

Hozzávalók:
- 20 dkg búzadara
- 1,5 ek liszt
- 5 dl tej
- 1 citrom héja
- 2 cs vaníliás cukor
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- mazsola (ízlés szerint)
- vaj a sütéshez
Elkészítése:
Összekeverjük a darát, a lisztet és a tejet. A legjobb, ha ezt 1 órát állni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a citrom héját, a vaníliás cukrot, a cukrot és a tojásokat.
Egy edénybe vajat melegítünk, beleöntjük a tésztát, majd kb negyed órán át sütjük, közben állandóan kevergetjük. Tálalhatjuk lekvárral, porcukorral, de bármilyen gyümölcs mártással is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »