Cheddar sajtos makaróni recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg rövid csőtészta
- 4 dl tej
- 4 dkg margarin
- 2 ek liszt
- 1 kanálnyi mustár
- 20 dkg cheddar sajt
- 1 nagy paradicsom
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós, forró vízben készre főzzük, majd leszűrjük.
A tejet, a vajat, a lisztet és a mustárt egy lábasban simára keverjük és felforraljuk, majd sűrűre főzzük. 15 dkg cheddar sajtot belereszelünk, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a főtt tésztával.
Egy hőálló tálba egyenletesen eloszlatjuk a szószos tésztát, a felkarikázott paradicsomot elrendezzük a tetején és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »