Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cheddar sajtos makaróni recept

Cheddar sajtos makaróni
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg rövid csőtészta
    • 4 dl tej
    • 4 dkg margarin
    • 2 ek liszt
    • 1 kanálnyi mustár
    • 20 dkg cheddar sajt
    • 1 nagy paradicsom
    • bors

    Elkészítése:

    A tésztát enyhén sós, forró vízben készre főzzük, majd leszűrjük.

    A tejet, a vajat, a lisztet és a mustárt egy lábasban simára keverjük és felforraljuk, majd sűrűre főzzük. 15 dkg cheddar sajtot belereszelünk, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a főtt tésztával.

    Egy hőálló tálba egyenletesen eloszlatjuk a szószos tésztát, a felkarikázott paradicsomot elrendezzük a tetején és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.

    Előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá