Cheddar sajtos makaróni recept
Galéria (6)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg rövid csőtészta
- 4 dl tej
- 4 dkg margarin
- 2 ek liszt
- 1 kanálnyi mustár
- 20 dkg cheddar sajt
- 1 nagy paradicsom
- só
- bors
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós, forró vízben készre főzzük, majd leszűrjük.
A tejet, a vajat, a lisztet és a mustárt egy lábasban simára keverjük és felforraljuk, majd sűrűre főzzük. 15 dkg cheddar sajtot belereszelünk, sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a főtt tésztával.
Egy hőálló tálba egyenletesen eloszlatjuk a szószos tésztát, a felkarikázott paradicsomot elrendezzük a tetején és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.