Bolognai Spagetti recept

Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- oreganó
- só
- bors
- 1 nagy sűrített paradicsom
- olaj
- bazsalikom
- kakukkfű
Elkészítés:
Hagymát és a darált húst olajon megpirítjuk, majd minden hozzávalót hozzáadunk, annyi vizet öntünk hozzá, hogy ne égjen le.
Lefedjük , felforraljuk, majd lassú tűzön addig főzzük amíg a levét el nem fövi.
Közben ízlés szerint adunk még hozzá borsot és oreganót, bazsalikomot és kakukkfüvet, ne féljünk esetleg kicsit több oreganót beletenni, mert az adja meg a végén az igazi olaszos zamatát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »