Bolognai Spagetti recept
Hozzávalók:
- fél kg darált hús
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- oreganó
- só
- bors
- 1 nagy sűrített paradicsom
- olaj
- bazsalikom
- kakukkfű
Elkészítés:
Hagymát és a darált húst olajon megpirítjuk, majd minden hozzávalót hozzáadunk, annyi vizet öntünk hozzá, hogy ne égjen le.
Lefedjük , felforraljuk, majd lassú tűzön addig főzzük amíg a levét el nem fövi.
Közben ízlés szerint adunk még hozzá borsot és oreganót, bazsalikomot és kakukkfüvet, ne féljünk esetleg kicsit több oreganót beletenni, mert az adja meg a végén az igazi olaszos zamatát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



