Ananászos csirkés tészta recept

Hozzávalók:
- 70 dkg csirkemell
- 1 csomag tészta
- 2 paprika
- 1 doboz gomba
- 1 doboz ananász
- 0,5 liter húsleves lé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 3 ek liszt
- 2 dl olaj
- só, bors
Elkészítése:
A hagymát felkarikázzuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Beletesszük a feldarabolt paprikát és gombát. Együtt pároljuk, majd felöntjük a húsleves lével. Felaprítjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, olajon megpirítjuk, majd ha megpirult hozzákeverjük az ananászt, és az egészet beleöntjük a húslébe. Együtt főzzük egy negyed óráig, majd a főzőtejszínből habarást készítünk és besűrítjük. Tálaláskor a kifőtt tésztára szedjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »