Zsanee gluténmentes kedvence recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- só, oregánó, bazsalikom, bors
- csirkemell sonka
- bacon
- parmezán sajt
- 1 kg burgonya
- margarin
- paradicsom
Elkészítése:
A csirkemellt felszeleteljük, ízesítjük egy kis sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal, majd egy kis olajon elősütjük és egy ki margarinozott jénaiba rakjuk őket!
Sonkával, baconnel, paradicsom karikákkal jól megpakoljuk és reszelt füstölt parmezánnal lefedjük, majd kb. 160 fokon 15 percig sütjük!
Közben megpucoljuk a burgonyát, megfőzzük, megtörjük sóval, borssal ízesítjük és margarinnal habosra keverjük!
Miután kisült a hús együtt tálaljuk!
Tipp:
Tökéletes gluténmentes ebéd vagy vacsora! Egyszerű, gyors, mutatós és laktató!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »